PVC ламперия от ИНПЛАСТ

Независимо дали искате да обновите дом, ресторант, здравното заведение, магазин, супермаркет, център за отдих или някаква публична постройка, PVC ламперията и PVC аксесоарите ще превърнат вашия интериор в неповторимо стилен, удобен и практичен. PVC ламперията в обществените сгради е особена популярна поради факта, че е на ниска цена, хигиенна е и също така в зависимост от вида и размера има способността да създаде уникален и стилен декор за посетители, клиенти или гости, които да й се наслаждават. Затова тук ние ще ви представим някои от предимствата на PVC ламперията за стени и облицовки.

Създава чиста околна среда

Панелите на PVC ламперия са невероятно устойчиви на микроби и бактерии. За разлика от тапетите или голите стени, PVC ламперията може да издържа на продължителни процеси на почистване, което ги прави особено популярни в медицинските и здравни сгради, като болници, частни клиники и кабинети на лекари.

Добавя индивидуален стил

Облицовката с PVC ламперия може да се променя по отношение на форма, размер, плътност и цвят. Така всеки може да създаде уникален и подходящ дизайн на помещението. Това предимство го прави предпочитаният избор за обществени сгради, като развлекателни центрове и басейни. Интериора от PVC ламперия, може лесно да бъде персонализиран, също така е хигиеничен и траен.

Защита за интериора

Благодарение на трайните свойства на PVC ламперията, често се използва за защита на потенциално уязвими пространства с голямо количество трафик на ден. Независимо от това дали е от пазарни колички, болнични легла, ученици или ежедневни клиенти, във всеки интериор се очаква износване с течение на времето. Здравата конструкция на PVC ламперията е идеална за особено забързаните области в помещението, които евентуално могат да претърпят повреда.

Цялостна система за защита

PVC ламперията за облицовки на стени често е част от системата за защита на стената, която включва и PVC аксесоари, като ъглови лайстни, парапети и много други в зависимост от индивидуалните характеристики. Те често се срещат в обществени сгради като болници с цел да се намали рискът от злополуки, и като същевременно създава хигиенно и координирано пространство, където посетителите могат да се чувстват комфортно.

Намалява се риска от повторен ремонт

Поради трайните си качества PVC ламперията издържа значителен период от време. Тя намалява необходимостта от непрекъснато обновяване на стени и тавани, което разбира се ще ви спести време и пари в продължение на дълъг период от време. Минималистичният и съвременен стил на PVC ламперия ви гарантира, че интериора в бъдеще няма да изглежда изостанал, и ще си остане все така стилен, както е бил в деня на монтажа на PVC ламперия.

INPLAST е вносител за България и предлага голямо разнообразие от висококачествена PVC ламперия и PVC аксесоари, подходящи за всеки интериор.

Call Now Button0898 66 20 21