Мнения от клиенти

Наскоро покрихме целия таван на нашия завод с ПВЦ ламперия от ИНПЛАСТ. Качеството на ламперията е от най-високо качество, а цените смея да твърдя, че са едни от най-добрите в страната! Останах много доволен от PVC ламперията на фирма ИНПЛАСТ Търговище, със сигурност ще работим заедно пак!

Валентин Стефанов
face-8

Закупих PVC ламперия от фирма ИНПЛАСТ Търговище и съм изключително доволен от продукта и сериозното отношението на фирмата и служителите и. Вече втора година продължаваме да работим заедно и горещо препоръчвам на всеки, който иска качествени ламперии, които освен, че са много красиви са и много издръжливи.

Васил Бекяров - CEO BEKYAROV.NET

face-6

Вече няколко години работим съвместно с фирма ИНПЛАСТ ДЗЗД Търговище и мога да кажа само едно - правилният избор! Фирмата предлага висококачествени ламперии, които предлагам на всички наши клиенти при извършване на строителни и ремонтни дейности.

Илиян Ириков - CEO Ириков строй ООД
face-3

Горещо препоръчвам продуктите на Inplast.bg! Имах удоволствието да работя с тях и останах изключително доволна, както от екипа на компанията, така и от техните продукти. PVC ламперията, която си закупих беше на страхотна цена, а качеството първокласно!

Мариана Иванова - CEO Иванова груп
0898 66 20 21