В свят на динамично променящи се модни тенденции в интериорния дизайн PVC Лампериите се превърнаха в най-новата ярост в интериорните декорации не само заради разнообразието си, но и огромните ползи.

PVC ламперията е универсален начин да подобрим стила на жилището си, да го предпазим, да улесним  поддръжката и почистването му.  ПВЦ облицовката е модерната нужда, която ни помага да се насладим на комфорта и иновациите. 

Спестете много от трудно спечелените пари и отидете да купите разнообразните модели на PVC ламперия, за да придадете нов облик на къщата, апартамента, ресторанта, кафенето, хотела, фермата, терасата, верандата, лаборатория, болница, кабинета, офиса и къде ли не.

Разгледайте различните ни модели Пвц Ламперия

Имитация на дърво

Какво по-добро съчетание – вид на дърво, преплетен с незаменимите предимства на PVC ламперията. Ето този избор може да бъде ключът към идеалния интериор. 

Ако изберете ламели с цвят дъб, орех или чам за таваните и стените на вашият хол , а защо не и спалня или тераса, ще пренесете автентичния дизайн в домът ви. Насладата от усещането за уют и топлина ще ви обгърнат. PVC ламперията остава най-евтиният, красив и ефективен начин за комфорт и приятна визия.

https://inplast.bg/product-detail/pvc-lamperia-200-bor/

Имитация на камък

https://inplast.bg/product-detail/tamen-kamak-250/

Свежест и топлина във всеки дом

Битовият бохемски стил винаги се свързва с камъка. Класа, сдържаност и чист дизайн – PVC ламперията в стил камък е подходяща за механата, хола, кухнята, терасата, мазата, камината коридора, заведението, хотела дори верандата Ви. Тук най-важно е вашето въображение. Можете да използвате Пвц Ламперия модел тъмен камък, където си пожелаете. Независимо от цвета и формата PVC облицовките са отличен дизайнерски избор за иновативна визия на помещението. 

Детска стая в синьо или бяло? В първия момент може да Ви звучи странно да монтирате Пвц стенни плоскости в детската стая на Вашето дете. Дали е подходящо? ДА! Със сигурност! Използвайте ПВЦ ламперия и направете щастливи и свободни Вашите деца. Те имат уникалната възможност за няколко часа да Ви нарисуват цялата стена, дори всички стени, след което трябва да се прави основен ремонт или много сериозно освежаване.Проблемът е решен! Монтирате Пвц Ламперия и оставяте децата си да творят колкото им душа иска по стените Ви, след което минавате с един мокър парцал и малко препарат и изчиствате Пвц плоскостите. Какво удобство нали? Не е само това, нека да Ви кажа още един изключителен плюс на Пвц Ламперията, който може би Вие не знаете или сте пропуснали. Пвц панелите са устойчиви на плесен и предотвратяват разрастването на бактерии, което създава благоприятна среда за Вашето дете, и за хора с алергии. Що се отнася до останалите стаи във вашият дом, със сигурност ще бъдете в крак с актуалните тенденции в интериорния дизайн с всички модели PVC ламперия по Ваш вкус.

https://inplast.bg/product-detail/pvc-lamperia-125-sinya/

Pvc Облицовка имитираща Венецианска мазилка

Класа и арт-подход. Венецианската мазилка е прекрасно решение за интериора на всяка галерия,хотел, ресторант, кафене, бар, дискотека,всяка стая в дома Ви или дори терасата Ви. Pvc Панелите и разцветките биха паснали чудесно на всеки стил, а раздвижената композиция позволява смели избори на обзавеждане. Изработката на истинска Венецианска мазилка е много сложен и скъпо струващ процес, изискващ търпение и умения, така че работата се ограничава главно до професионалисти, които са скъпоплатени. Ние Ви предлагаме вариант на Венецианска мазилка, който създава същото усещане на зашеметяващ декоративен ефект, който вдъхновява, мотивира, повишава стойността на всяка сграда. Пвц Ламперия модел бежова Венецианска мазилка ще Ви струва много по-малко усилия и пари, изключително лесен монтаж, а крайният резултат за Вас ще бъде повече от удовлетворителен.

Прегледайте нашите продукти, които сме подбрали специално за Вас https://inplast.bg/product-detail/pvc-lamperia-200-venicianska/

Call Now Button0898 66 20 21