За нас

ИНПЛАСТ Комерс ООД, гр. Търговище

Ламперия 8Ние сме фирма Инпласт Комерс ООД и сме най-предпочитаната компания за търговия на едро и доставка на PVC ламперия – вътрешни облицовки. Това е така, понеже ние предлагаме най-доброто съотношение между цена и качество на PVC ламперия – облицовки за стени и тавани, PVC аксесоари и пълна гама завършващи елементи.

Фирма Инпласт Комерс ООД е директен вносител на PVC Ламперия и аксесоари повече от 10 години, така че може да ни имате пълно доверие относно качеството и цените на продуктите, които предлагаме. Предлаганата от нас ПВЦ Ламперия е лесна за монтаж и e с безупречен стил и вид, специално за всички които ценят високото качество и комфорт. Основната ни цел е да предоставим на клиентите си само най-качествените, надеждни, екологични и безопасни продукти, изработени с помощта на съвременни технологични методи, които са съобразени с редица стандарти и нормативи.

Работим гъвкаво и се стремим да се съобразяваме с възможностите и същевременно да задоволяваме високите изисквания на клиентите си, с професионално обслужване, с конкурентно ниски цени за  PVC Ламперия и с кратки срокове за доставка.

Изпълняваме заявки на дребно и едро, като успяваме да сме еднакво отговорни и коректни при малки и големи поръчки. Ние ценим Вашето време, затова поддържаме голяма складова наличност и така доставката на поръчаната PVC ламперия успява да стигне до вас за възможно най-кратки срокове.

Ние работим с редица строителни фирми и утвърдени перспективни компании, които са се убедили в качеството на нашите продукти и в коректното ни обслужване.

Разгледайте нашите оферти с цени за ламперия. В случай, че поръчката ви е по-спесифична се свържете с нас и поискайте индивидуална оферта.

0898 66 20 21