Направата на апартаменти с ламперия от дъб, кедър или карелска бреза, е било част от задължителните атрибути на заможните домове в миналото и през деветнадесети век. Днес, ние отново започваме да ценим лампериите при декорацията на дома, откривайки техните нови възможности. По-скоро, не толкова масовото прилагане на ламперията през последните години се дължи на факта, че дървената ламперия е скъпо удоволствие, специално за нея се подбира най-ценният и устойчив на разрушение дървен материал. Едва с появата на PVC ламперии този тип покритие вече не е лукс.

С помощта на PVC ламперията, можете да скриете дефектите на стените. Технологията на монтиране на пластмасовите панели не изисква предварителното подготвяне на стените. Следователно, този тип покритие е просто незаменим, когато стените са неравни или са покрити с трудно премахващи се упорити петна, влага или сажди. PVC ламперията допринася също така и за звуко-и топлоизолацията на помещението. Обикновено панелите на ламперията се монтират върху дървена конструкция, като между нея и стената се оставя малко пространство. То може да бъде запълнено с изолиращ материал, като по този начин се подобрява звукоизолацията и ще се намалят разходите за отопление. Но дори и без допълнителна изолация, PVC ламперията намалява нивото на шума в стаята.

PVC ламперията е лесен и най-“чист” начин за изграждане на стая. Един от основните предимства на този тип довършителни материали е високият технологичен монтаж. Обшиването на стените с PVC ламперия е като игра с детски конструктор – с предизвикателството може да се справи всеки един. Другото предимство на този тип довършителни процеси е практическата липса на каквато и да е мръсотия, прах, отпадъци и други “странични ефекти”, които обикновено са неизбежни при ремонт.

Декоративните пластмасови (PVC) ламперии позволяват пълно разгръщане на въображението и да се създаде един наистина уникален интериор. Но, както във всеки друг случай, трябва да се спазват определени правила. Например, не използвайте декоративни тъмни тонове в малки помещения, всичко трябва да е с мярка, когато се използват декоративни елементи. И тогава със сигурност ще можете да превърнете вашия дом или офис в райско кътче.

Вижте нашите предложения и цени за ламперия.

Call Now Button0898 66 20 21