За нас

“ИНПЛАСТ” ДЗЗД, гр. Търговище

Ламперия 8Ние сме Инпласт и сме най-предпочитаната фирма за търговия и доставка на PVC ламперия – вътрешни облицовки. Това е така, понеже ние предлагаме най-доброто съотношение между цена и качество на PVC ламперия – облицовки за стени и тавани, PVC аксесоари и пълна гама завършващи елементи.

Фирма Инпласт е директен вносител на ламперия и аксесоари, така че може да ни имате пълно доверие относно качеството и цените на продуктите, които предлагаме. Предлаганата от нас ламперия е лесна за монтаж и e с безупречен стил и вид, специално за всички които ценят високото качество и комфорт. Основната ни цел е да предоставим на клиентите си само най-качествените, надеждни, екологични и безопасни продукти, изработени с помощта на съвременни технологични методи, които са съобразени с редица стандарти и нормативи.

Работим гъвкаво и се стремим да се съобразяваме с възможностите и същевременно да задоволяваме високите изисквания на клиентите си, с професионално обслужване, с конкурентно ниски цени за ламперия и с кратки срокове за доставка.

Изпълняваме заявки на дребно и едро, като успяваме да сме еднакво отговорни и коректни при малки и големи поръчки. Ние ценим вашето време, затова поддържаме голяма складова наличност и така доставката на поръчаната PVC ламперия успява да стигне до вас за възможно най-кратки срокове.

Ние работим с редица строителни фирми и утвърдени перспективни компании, които са се убедили в качеството на нашите продукти и в коректното ни обслужване.

Разгледайте нашите оферти с цени за ламперия. В случай, че поръчката ви е по-спесифична се свържете с нас и поискайте индивидуална оферта.Inplast - доставчик на PVC ламперия и аксесоари